Followers

Thursday, December 13, 2012

Family Masjid UNISEL

Assalamu'alaikum semua!!!

Huhu, mintak ampun mintak maaf sangat2 sebab dah lama tak update blog. dah tebal gile habuk blog ni, kena kikis dulu, lpas tu keca cuci, pastu kena kikis lagi, scrub pakai sabun ape semua, pastu cuci balik. huhuhu~ hyperbola sungguh. :D

Alright, kali ni saya nak introduce Family Masjid UNISEL, antara keluarga yang paling saya kasihi di UNISEL. Kalau tiada salah seorang ni, rasa kerinduan yang teramat sangat. huhu~

1. Ariff Asyraf

2. Abang Hafiz

3. Nazimie Jimmy

4. Syaif Anuar

5. Ustaz Azlizad Ijad

6. Ridzuan Wak

7. Abang Muizz

8. Abang Firdhaus

9. Amar Arif

Dan yang terakhir, abang yang paling banyak memberikan inspirasi dan nasihat kepada saya...

10. Abang Mahadir Madir

Mereka diatas ini adalah antara sahabat dan kekasih saya di UNISEL. Kami disatukan hati oleh Allah untuk bersama. Ada ramai lagi sahabat2 masjid yg baik2 tapi tak dapat diupdatekan(jangan marah ya. saya sayang kalian semua!). Mereka adalah antara nikmat rezeki yang paling BERHARGA diberi Allah selama saya berada di UNISEL. Saya rasa sangat bersyukur kerana dipertemukan dengan mereka semua. Seriously, kalau salah seorang dari mereka tiada pada pandangan mata saya, rasa kerinduan itu pasti membuak-buak kerana kami berkasih sayang seperti adik-beradik kandung sendiri. Kamu satu keluarga. Mungkin boleh dipisahkan melalui jarak, tapi tak dapat dipisahkan dari hati.

p/s: UNIC - Sahabat Sejati. Sentimental Value punya post.

Team Nasyid Nur-I-See



2 comments:

LuQmatuL_AisH said...

ukhwah fillah till jannah abadan abada.. insyaAllah :)

NANA said...

(^_^) korang sweet!! hehehehhee

STESRI'S PANORAMA-Khas untuk ex-stesrians06'/07'

STESRI MEMORIES-Khas untuk ex-stesrians 06'/07'