Followers

Tuesday, December 31, 2013

Ambang 2014

"New Year's Eve."

Assalamu'alaikum semua.

Fuh... Sikit jam lagi akan masuknya tahun baru 2014. Ada orang yang excited tunggu tahun baru. Ada orang yang tenang je hadap tahun baru. Ada orang yang nervous nak masuk tahun baru. Ada orang yang sedih je nak masuk tahun baru. 

But for me... haha... entah. Perasaan bercampur baur. Multi-feelings kot. Macam orang gila. heh. 

Dah masuk New Year's Eve dah. Ada orang join program sana sini, ada orang yang masih lagi bekerja, ada orang yang bercuti melancong sana sini. Tapi aku... heh... Just sitting in front of my lappy in my room, writing 2 cents for the blog. haha. Memang lifeless aku new year's eve ni. Tapi aku masih bersyukur, sampai tahap ini, aku masih lagi berada dalam kategori 'senang', tak macam orang2 lain diluar sana yang hidupnya susah, berbumbungkan atap langit, berbantalkan lengan, bertilamkan tanah. 

Alhamdulillah, aku tak mewah seperti "mereka2" (faham2 sendiri je lah ya), cuma sederhana dan cukup2 makan sahaja. Alhamdulillah, satu rezeki, satu ujian juga. ^_^

Haha. SO, Just enjoy the very last day for 2013, and wait for the moment of 2014. Relax, have a cup of tea or coffee, and enjoy the moment of relaxation kat rumah. Hambik berterabur skiping londong bak ang. haha. Tak payah nak berparty bagai aih. Buat pening kepala je. Esok bangun pagi kepala belong. NO NEED ALL THAT. Period.

p/s: Dalam hati, dalam solat, banyakkan berdo'a kepada Allah, semoga dapat tempuh episod baru mulai esok. InshaaAllah. Tenangkan jiwa dan raga. ^_^ 


1 comment:

rokot nuluhon said...

Hopefully next year will be an awesome year for us..cewah ! salam kenal & happy new year to u :)

STESRI'S PANORAMA-Khas untuk ex-stesrians06'/07'

STESRI MEMORIES-Khas untuk ex-stesrians 06'/07'